Završetak nastave  u zimskom semestru akad.god 2021./22.

Poštovane studentice i studenti,

podsjećamo vas da je u nedjelju 23. siječnja 2022. zadnji dan nastave TZK  u zimskom semestru na predmetu Tjelesna i zdravstvena kultura  (TZK1 i TZK3).  Sustav za bodovanje nastave bit će zaključan tijekom zimskog ispitnog roka i neće više bilježiti vaše aktivnosti.

Za vrijeme zimskog ispitnog roka NEMA NADOKNADA nastave.
Konzultacije nastavnika će se za vrijeme zimskog ispitnog roka održavati uživo u SD”Martinovka”, kabinet 7.

VAŽNO !

  1. Svi studenti/ce koji su svoje aktivnosti odradili na STRAVA aplikaciji, a nisu im još te aktivnosti bodovane, potrebno je da se što prije jave na e-mail tzk@ffzg.hr

 

  1. Studenti/ce koji su pohađali kineziološke aktivnosti:Plivanje, GO, Bowling, Squash, Streljaštvo, Kendo, Subos također se obavezno trebaju javiti nositeljima aktivnosti ako te aktivnosti nisu još bodovane.

 

  1. Status Predmeta TZK1 i TZK3 će se do 14. veljače AUTOMATSKI regulirati u ISVU sustavu  svima onima koji su uredno izvršili svoju nastavnu obavezu  i skupili 10 bodova do 23. siječnja

 

  1. Oni studenti/ce koji uopće nisu pristupili izvršavanju svoje nastavne obveze i imaju 0 bodova trebat će ponovno upisati komponentu TZK1 i TZK3 u zimskom semestru sljedeće akad. god. 2022./23.

 

  1. Za sve one koji nisu dovršili odnosno nisu do kraja ispunili svoju nastavnu obavezu prema Predmetu u zimskom semestru, postojeći bodovi ostaju zabilježeni, a nadoknadu neispunjenih bodova će biti moguće odraditi u ljetnom semestru god. 2021. /22. Nakon ispunjenja obaveza za prethodni zimski semestar počet će se bilježiti bodovi za tekući ljetni semestar predmeta TZK2 i TZK4.

 

Samostalna katedra za kineziologiju

 

Comments are closed.

BizStudio by Sketch Themes