Završetak nastave  u ljetnom semestru akad.god 2020./21.

Poštovane studentice i studenti,

podsjećamo vas da je u petak, 11. lipnja  2021. zadnji dan nastave  u ljetnom semestru na predmetu Tjelesna i zdravstvena kultura  (TZK2 i TZK4).  Sustav za bodovanje nastave bit će zaključan tijekom ljetnog ispitnog roka i neće više bilježiti vaše aktivnosti.

Za vrijeme ljetnog ispitnog roka NEMA NADOKNADA nastave.

VAŽNO !

  1. Status Predmeta će se do 1. srpnja AUTOMATSKI regulirati u ISVU sustavu  svima onima koji su uredno izvršili svoju nastavnu obavezu  i skupili 10 bodova do 11. lipnja 2021.
  1. Oni studenti/ice koji uopće nisu pristupili izvršavanju svoje nastavne obveze i imaju 0 bodova trebat će ponovno upisati komponentu TZK2 i TZK4 u ljetnom semestru sljedeće akad. god. 2021./22.
  1. Za sve one koji nisu dovršili odnosno nisu do kraja ispunili svoju nastavnu obavezu prema Predmetu u ljetnom semestru, postojeći bodovi ostaju zabilježeni, a nadoknadu neispunjenih bodova će biti moguće odraditi sljedeće akad.god. u zimskom semestru 2021. /22. Nakon ispunjenja obaveza za prethodni ljetni semestar počet će se bilježit bodovi za tekući zimski semestar.

 

Samostalna katedra za kineziologiju

Comments are closed.

BizStudio by Sketch Themes