Završetak nastave TZK u zimskom semestru akad.god.2020./21.

Drage studentice i studenti,

obavještavamo vas da je 24.01.2020. zadnji dan nastave  na predmetu Tjelesna i zdravstvena kultura (TZK1 i TZK3) u ovom semestru  te će sustav za bodovanje nastave  tijekom zimskog ispitnog roka biti zaključan i neće bilježiti vaše aktivnosti.

U vrijeme trajanja zimskog ispitnog roka  NEMA NADOKNADE nastave.

Napominjemo da trenutno u  ISVU sustavu stoji SVIM studentima/icama 1. i 2. godine prediplomskog studija da su izvršili svoju nastavnu obvezu prema predmetu Tjelesna i zdravstvena kultura (TZK 1 i TZK 3).

  1. Tijekom sljedećeg tjedna sustav će AUTOMATSKI regulirati status svima onima koji su uredno izvršili svoju obavezu prema Predmetu i skupili 10 bodova

 

  1. Oni studenti/ice koji uopće nisu pristupili izvršavanju svoje nastavne obveze i imaju 0 bodova trebat će ponovno upisati komponentu u zimskom semestru sljedeće akad. god. 2021./22.

 

  1. Za sve one koji nisu dovršili odnosno nisu do kraja ispunili svoju nastavnu obavezu prema Predmetu, postojeći bodovi ostaju zabilježeni. Upisom i izvršavanjem aktivnosti u ljetnom semestru TZK2 i TZK4 evidentirani  bodovi će se najprije prenositi u neizvršeni semestar. Nakon ispunjenja obaveza za prethodni zimski  semestar  počet će se bilježit  bodovi za tekući ljetni semestar.

 

NAPOMENA: Sustav za bodovanje će i nadalje bilježiti jednu aktivnost tjedno te vam stoga preporučano da s izvršavanjem svojih aktivnosti krenete na vrijeme kako bi skupili dovaljan broj bodova  za oba semestra .

 

Pažlljivo pročitajte sve navedeno  i molimo vas da nas ne zatrpavate s upitima na teme koje smo detaljno objasnili i objavili na svim našim info portalima

Comments are closed.

BizStudio by Sketch Themes