VAŽNA OBAVIJEST

Drage studentice i studenti,
obavještavamo vas da su sve poslane zadaće (cca 2400) pregledane i skenirani kodovi kako bi vam se pripisali odgovarajući bodovi.
Molimo vas da pažljivo, što prije provjerite stanje bodova za ovaj semestar. Ako kojim slučajem niste dobili bodove za zadaću, hitno nam proslijedite ponovno obje zadaće s naslovom BODOVI-VA ili BODOVI-SBF. Zadaće koje su poslane na doradu poslati s naslovom ISPRAVAK-VA ili ISPRAVAK- SBF.
Naime, u velikom broju zaprimljenih zadaća i skeniranja kodova na daljinu moguće su i greške. Nadamo se da ćete tijekom ljeta ostati aktivni i baviti se sportom kako bi time pridonijeli. poboljšanju vašeg zdravlja i imuniteta.
Zahvaljujemo vam na suradnji.
Vaše nastavnice
Vesna Alikalfić, v. pred.
Svetlana Božić Fuštar. v. pred.
PS
Važno

Obavještavamo vas da je napravljen prijenos zaostalih dolazaka na nastavu iz prošlog, zimskog semestra. To znači, da će svi student/ice koji u prošlom semestru nisu ispunili svoje obaveze iz TZK 1 ili TZK 3, u ovom semestru prvo ispuniti obaveze za te zaostale komponente. U onom trenutku kada student/ica ispuni svoje obaveze prema komponentama iz prošlog semestra, tekući semestar će mu se početi puniti automatski jer sustav QR aplikacije funkcionira isključivo na tom principu. Za sve one koji su se našli u toj situaciji da im nedostaje 1 ili 2 dolaska iz prethodnom semestru pokušati ćemo naći rješenje u 9. mjesecu. Javite nam se početkom rujna.

Comments are closed.

BizStudio by Sketch Themes