Upute studentima

Home »  Upute studentima

UPUTE I OBAVIJESTI

TZK u zimskom semestru (ZS) akad.god.2019. /2020.

PRIJAVA na kineziološke aktivnosti (KA) vrši se isključivo elektronskim putem: https://upisi.kineziologija.ffzg.unizg.hr od ponedjeljka 7.10.(00:05h) do subote 12. 10. (23:55h)

Praktični dio nastave počinje u ponedjeljak, 14. 10. 2019.godine: Raspored nastave pogledajte ovdje.

Klikom na pojedinu aktivnost saznajte više o tom nastavnom sadržaju. Odabirete samo jednu kineziološku aktivnost(KA) u tjednu koju onda pohađate tijekom cijelog semestra. Aktivnost birate ovisno o interesu,mogućnostima i rasporedu studijske satnice, bez obzira na vaše predznanje u toj aktivnosti. Za prisustvo na nastavi (kako bi se evideniralidolasci) potrebno je izraditi vaš osobni QR kod. QR kodmože se izradti:

1.putem uputa na poveznici https://upisi.kineziologija.ffzg.unizg.hr

2. ili putem aplikacija,dostupnih za android i iOS operativne sustave.

Više o tome pogledajte ovdje

Prema rasporedu i mjestu održavanja, doći obavezno sa sportskom opremom na prvi sat prijavljene i odabrane KA.Grupe su brojčano limitirane, ovisno o specifičnosti KA. Studenti/ice koji/e imaju jednu od prilagodbi (zdravstvena i sportska) ili imaju obavljeni kolegij TZK na nekoj drugoj sastavnici, obavezno doći na konzultacije s dokumentacijom bilo kojoj predmetnoj nastavnici s izrađenim QR kodom i x-icom. Više informacija o tome pogledajte na linku Sve o kolegiju TZK/Upute/Prilagodbe Studenti, sportaši/ice aktivnim sudjelovanjem u jednoj od fakultetskih sportskih ekipa (košarka, odbojka, mali nogomet, rukomet, badminton, stolni tenis, tenis, squash, plivanje, vaterpolo, karate, judo, šah, streljaštvo, atletika, rolanje, veslanje te e-sport), imaju posebne, olakšavajuće uvjete reguliranja obveze nastave TZK. Molimo sve sportaše/ice da se što prije jave predmetnim nastavnicama

Studenti/ice viših godina,koji nisu odradili svoju nastavnu obvezu ( TZK1,TZK2.TZK3,TZK4), dužni su upisati jednu od ponuđenih aktivnosti isključivo u dogovoru s predmetnim nastavnicama jer u protivnome ne mogu ostvariti pravo na reguliranje obaveza TZK.

Više informacija na:

  • web stranici Katedre: http://tzk.ffzg.unizg.hr/,
  • facebooku Katedre: https://www.facebook.com/TZK-FFZG
  • konzultacijama predmetnih nastavnicau SD “Martinovka”
  • QR aplikaciji

Predmetne nastavnice Katedre:

Vesna Alikalfić, v. pred

Svetlana Božić Fuštar, v. pred.,predstojnica Katedre

Comments are closed.

BizStudio by Sketch Themes