Početak nastave TZK u zimskom semestru akad. god. 2020./21.

Drage brucošice i brucoši, studentice i studenti,

srdačno vas sve pozdravljamo te vam želimo uspješnu i zdravu novu akademsku godinu.

Tjelesna i zdravstvena kultura je obavezan predmet za sve studentice i studente prve i druge godine prediplomskog studija te se nadamo da će vam naš nastavni sadržaj biti važan saveznik u ovim izazovnim vremenima gdje je tjelesna aktivnost jedna od najvažnijih čimbenika za jačanje imuniteta te održavanje mentalnog i tjelesnog zdravlja.

Zbog specifičnosti Predmeta, nastavu nije moguće organizirati kontaktno obzirom na propisane protuepidemijske i higijenske mjere te će se stoga ona u zimskom semestru održavati isključivo  na daljinu pomoću kombinacije dvije aplikacije za pametne uređaje. Jedna aplikacija će pratiti studentovu tjelovježbu, a pomoću druge aplikacije (QrStudent) će se bodovati studentova tjelesna aktivnost. Aplikacija, koja prati studentovu tjelovježbu, omogućuje nastavnicima uvid u studentovo vježbanje. obzirom da se unutar svakog studentovog zapisa u aplikaciji može ustvrditi niz raznih parametara njegove tjelovježbe s čime nastavnik osigurava da je student svoju tjelovježbu stvarno odradio. Nakon što student odradi tjelovježbu, nastavnik provjeri je li sve u redu te unosi bodove putem QR koda u sustav. Ovime će se osigurati stalna interakcija između nastavnika i studenta.

Više informacija o načinu provođenja nastave TZK u zimskom semestru akad. god. 2020./21.  možete pogledati ovdje.

Upute za instaliranje aplikacija QR student i Strava možete pogledati ovdje.

Aplikacija Strava nam omogućuje praćenje vaše tjedne aktivnosti. Prema dobivenim podacima  ćemo vas i bodovati.

Pažljivo pročitajte sve upute i molimo vas da nas ne zatrpavate upitima za informacije koje su već napisane i obrazložene.

 

 

Comments are closed.

BizStudio by Sketch Themes