POSTANITE FOTOGRAF KATEDRE NA PREDMETU TJELESNE I ZDRAVSTVENE KULTURE!

TRAŽE SE: fotografski geniji, nekoliko komada

TRAŽI SE ZA: web stranicu Katedre za kineziologiju i druge promotivne materijale

TRAŽE SE ZBOG: izrade ni više ni manje nego odličnih sportskih fotografija studenata prilikom obavljanja različitih sportskih aktivnosti – nastava, natjecanja i sl.

BENEFIT: odrada nastave putem Vašeg omiljenog hobija, veeeeliki plus u životopisu, Vaše ime na web stranici ispod svake Vaše odabrane fotografije i, naravno, vječna zahvalnost Katedre.

 

Drage studentice i studenti!

Katedra traži mlade, ambiciozne i talentirane fotografe koji bi sudjelovali na projektu „Sportske fotografije“! Primarni je cilj projekta vizualno približiti bavljenje sportskim aktivnostima studentima, ali i uspostavljanje pristupačnog i dinamičnog vizualnog identiteta koji bi bio blizak našoj mladoj publici.

Idealni kandidati su talentirane studentice i studenti s vlastitom fotografskom opremom koji se nalaze na prvoj ili drugoj godini studija te imaju obvezu pohađati nastavu Tjelesne i zdravstvene kulture. Ti kandidati/kandidatkinje mogu svoju nastavnu obvezu odraditi sudjelovanjem na projektu. Osim njih svakako su poželjni kandidati/kandidatkinje i talentirani studenti i studentice viših godina, također s vlastitom fotografskom opremom, a koji imaju želju za volonterskim radom.

Svi kandidati i kandidatkinje dobivaju vrijedno iskustvo rada na jednom projektu, u super timu i dinamičnom okruženju! Sve odabrane fotografije bile bi objavljene na našoj web stranici te bi Vaše zasluge i doprinos našem projektu bili trajno istaknuti.

Molimo sve zainteresirane da se jave na sljedeću e-mail adresu: ksilipet@ffzg.hr. Prilikom prijave molimo Vas da navedete sljedeće informacije:

– vaše ime i prezime

– godinu studija

– kontakt e-mail i broj mobitela na koji Vas možemo nazvati

Comments are closed.

BizStudio by Sketch Themes